Lamb Of God naar Tilburg

Lamb Of God naar Tilburg

Op vrijdag 10 januari 2014 komen de heren van metalband Lamb Of God terug naar Nederland voor een show in het Tilburgse 013. De kaarten zijn sinds vanochtend verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten €24,- exclusief servicekosten. De Amerikaanse band Huntress verzorgt het voorprogramma, samen met een nog onbekende special guest. Voor meer informatie over het concert klik je op deze link.

De band heeft een zware tijd achter de rug, frontman Randy Blythe werd vorig jaar namelijk opgepakt in Tsjechië en beschuldigd van doodslag, er was na een incident bij een concert van Lamb Of God in het Oost-Europese land namelijk een 19-jarige fan overleden. Blythe moest vijf weken in de cel doorbrengen voordat hij terecht moest staan in de rechtszaal. Op 5 maart werd hij uiteindelijk onschuldig verklaard en ook na het hoger beroep zijn de rechters bij de eerste uitspraak gebleven. Blythe maakte een tijdje terug bekend dat hij een boek gaat uitbrengen over deze periode in zijn leven. Het hele proces heeft niet alleen emotionele, maar ook financiële problemen gevormd voor de band en hun families. Lamb Of God laat de zware tijd echter achter zich en is klaar om er weer keihard tegenaan te gaan.

Eerst staat de band nog in de Melkweg, hier treden zij morgen (15-08) op. Tickets voor het concert zijn inmiddels uitverkocht. Heb jij tickets weten te bemachtigen? Veel plezier!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding