Face To Face in de Melkweg

Face To Face in de Melkweg

Op 6 augustus stonden de punkrockers van Face To Face in de Melkweg. Al sinds de jaren ’90 zijn deze heren één van de meest toonaangevende bands van hun soort. Onlangs verscheen het negende album Three Chords and a Half Truth via Rise Records en dit lieten de heren merken tijdens hun optreden in de Oude Zaal. Opvallend was dat Face To Face geen voorprogramma had, maar de rockers bewezen dit ook helemaal niet nodig te hebben.

Hoewel het viertal wel even moest wennen dat zij het podium als eerste (en laatste) mochten betreden, gaven zij een energiek optreden. Face To Face opende met het nummer “Walk The Walk”. Na vier nummers verdween de gitarist plots van het podium om afstand te doen van het oncomfortabele paar schoenen dat hij had uitgekozen. Na een paar minuten hervatte de band hun set met het nummer “Bright Lights Go Down”.

De oude rockers hebben duidelijk nog steeds plezier in het maken van muziek en kennen elkaar door en door. De heren stonden lekker nonchalant op het podium, alsof ze nooit anders gedaan hebben. Dat een oudere band ook ouder publiek aantrekt, was duidelijk te merken op deze dinsdagavond. Jong en oud danste gezellig de Oude Zaal door en veel mensen zongen fanatiek mee. Na het nummer “Disconnected” verliet de band het podium. Dat het publiek echter nog niet klaar was liet het snel merken. Het viertal kwam terug en speelde nog één song, waarmee de avond werd afgesloten.

Face To Face is zo’n band die je een keer gezien moet hebben, maar onvergetelijk was het niet. Met een biertje in de hand is het echter wel een gezellige avond.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding