Voorprogramma’s Sleeping With Sirens bekend

Voorprogramma’s Sleeping With Sirens bekend

De voorprogramma’s voor het concert van Sleeping With Sirens op vrijdag 20 september in de Effenaar, Eindhoven zijn bekend. Hands Like Houses en The Getaway Plan zullen het concert in de grote zaal van het Eindhovense poppodium openen. Het optreden maakt uit van de Europese “Feel” tour die naast Nederland ook Duitsland, België, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk aandoet.

Kaarten voor het optreden kosten €15,- exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via de website van de Effenaar.

Win twee vrijkaarten!

DutchScene geeft twee keer twee vrijkaarten weg voor het concert van Sleeping With Sirens in de Effenaar op 20 september. Je kan kans maken op de tickets door deze afbeelding op onze Facebook pagina te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je dus ook geen kans!

Op 13 september maken wij de winnaars bekend. Winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding