Jack White vindt The Black Keys’ Dan Auerbach een klootzak

Jack White vindt The Black Keys’ Dan Auerbach een klootzak

Onlangs heeft Jack White, bekend van onder meer The White Stripes en The Dead Weather, een omgangsverbod gekregen. Hij mag niet langer in de buurt komen van zijn ex-vrouw Karen Elson, met wie hij twee kinderen heeft. De twee gingen in 2011 scheiden en Elson vroeg al snel een straatverbod aan voor White, die Elson bleef lastigvallen en ‘pesten’.

Onlangs is er een e-mail uitgelekt die White naar zijn ex gestuurd zou hebben. Hierin noemt hij Dan Auerbach van The Black Keys een klootzak en een na-aper. In deze mail liet White zijn ongenoegen blijken over de schoolkeuze van Elson voor de kinderen, de twee zitten nu namelijk op dezelfde school als het vijfjarige dochtertje van Auerbach.

In de mail, die op 16 juli verzonden is, stond onder meer het volgende: “My concern with Auerbach is because I don’t want the kids involved in any of that crap … That’s a possible twelve fucking years I’m going to have to be sitting in kids chairs next to that asshole with other people trying to lump us in together. He gets yet another free reign to follow me around and copy me and push himself into my world.”

Op 29 augustus vindt er een hoorzitting plaats, White en Elson strijden op het moment nog om de voogdij over hun zevenjarige dochtertje en zesjarige zoontje. Uit het straatverbod tegen White, blijkt wel dat Elson hem geen geschikte ouder vindt. White zou een kort lontje hebben en zich soms gewelddadig gedragen. Ook verzond hij meerdere intimiderende e-mails en SMS’jes naar Elson, dit was een reden voor het straatverbod.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding