Meet: The Morning Hour

Meet: The Morning Hour

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij talent van eigen bodem, The Morning Hour, in de spotlight.

The Morning Hour is een vierkoppige band uit Rijswijk, Zuid-Holland. De band maakt punkrock en laat zich inspireren door artiesten als Jimmy Eat World, The Dangerous Summer en Deaf Havana. De afgelopen tijd is het viertal druk bezig geweest met het onderzoeken van hun eigen creativiteit en het ontwikkelen van een geheel/stijl die de band moest definiëren. In de tussentijd had de band al genoeg materiaal voor handen en toverden zij de slaapkamer van zanger Cam om tot een studio, waar de band veel tijd doorbrengt.

Voor de opnames van de laatste twee tracks, die nog niet zijn uitgebracht, hebben zij echter hulp gekregen van buitenaf. Destine-frontman Robin Van Loenen heeft The Morning Hour geholpen in de studio en het eerste nummer, “Lectures”, kunnen we op 20 augustus verwachten in combinatie met een videoclip.

Hieronder kun je een video vanuit de studio bekijken. Benieuwd naar de nieuwe single? Aan het einde van onderstaande video vind je vast een voorproefje.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding