Win twee vrijkaarten voor Never Say Die! Tour

Win twee vrijkaarten voor Never Say Die! Tour

In oktober presenteert Avocado Bookings in samenwerking met Impericon de Impericon Never Say Die! Tour, die ook deze keer weer naar Nederland komt! Op 11 oktober staat onder andere Emmure in Tivoli in Utrecht om de zaal eens flink op zijn kop te zetten! Frankie Palmeri en zijn mannen weten op album al te overtuigen, maar wij kunnen beamen dat ze live nog veel leuker zijn! Als co-headliner van het evenement is één van de beste deathcore bands ter wereld uitgenodigd: Carnifex! En dat is niet zomaar iets, dit is namelijk hun eerste tour na een pauze van een jaar en daarmee ook meteen het eerste optreden na de aankondiging van hun nieuwe album dat in 2014 zal verschijnen.

Voordat deze twee bands het podium betreden is er nog veel meer vermaak deze avond, de Australiërs van I Killed The Prom Queen zijn namelijk ook van de partij. Deze band rond Jona Weinhoven (bekend van Bring Me The Horizon) gaat er zeker een feestje van maken! Verder staat ook de Franse metalcore band Betraying The Martyrs op het programma, samen met hun landgenoten van Rise Of The Northstar. Die eerste maken hele brute deathcore, die tweede noemen hun stijl Japanse Trash Hardcore, beide zijn ze zeker de moeite waard om te checken.

Hundredth is de volgende naam op de affiche, die met hun EP ‘Revolt’ bewezen heel wat in huis te hebben, een EP vol melodische hardcore uit Amerika zoals alleen zij dat kunnen! Uit Australie, de bakermat van vele grote metalcore bands, de band Northlane, die voor het eerst voet op Europese grond zal zetten tijdens deze tour maar met het album ‘Singularity’ al bewezen hebben dat ze thuis horen op de Impericon Never Say Die! Tour!

Win twee vrijkaarten!

DutchScene geeft twee vrijkaarten weg voor de Never Say Die! Tour in Tivoli op 11 oktober. Je kan kans maken op de tickets door deze afbeelding op onze Facebook pagina te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je dus ook geen kans!

Op 4 oktober maken wij de winnaars bekend. Winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding