Win 2×2 vrijkaarten voor New Found Glory in Tivoli

Win 2×2 vrijkaarten voor New Found Glory in Tivoli

Op 26 augustus komen de heren van New Found Glory terug naar Nederland voor een show in het Utrechtste Tivoli de Helling. De Amerikaanse band wordt, naast Blink-182, wel beschouwd als de godfathers van de poppunk. Met zeven albums, waaronder één nog te verschijven livealbum, in de discografie weet het vijftal hun publiek zonder meer te entertainen. Het voorprogramma deze avond is ook niet mis, deze zal namelijk verzorgd worden door niemand minder dan We Are The In Crowd. Deze band stond laatst nog in de Melkweg met Never Shout Never en zet ook een behoorlijke liveshow neer. Wil jij hier graag bij zijn? DutchScene mag twee keer twee tickets weggeven voor het concert. Check deze link voor meer informatie over de show en ticketprijzen.

Win twee vrijkaarten!

DutchScene geeft twee keer twee vrijkaarten weg voor het concert van New Found Glory en We Are The In Crowd in Tivoli op 26 augustus. Je kan kans maken op de tickets door deze afbeelding op onze Facebook pagina te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je dus ook geen kans!

Op 19 augustus maken wij de winnaars bekend. Winnaars krijgen bericht op Facebook. Houd rond die tijd dus goed jouw inbox in de gaten, het kan namelijk ook zo zijn dat ons bericht tussen je ‘overige berichten’ terecht komt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding