Kensington speelt intieme show in Westerliefde

Kensington speelt intieme show in Westerliefde

Gisteravond, donderdag 13 juni, speelden de heren van Kensington een show in het Amsterdamse Westerliefde. Dit authentieke gebouwtje ligt een beetje verstopt in het Westerpark, maar na even zoeken arriveerden we. Dit miniconcert van Kensington was een samenwerking met Samsung, zij betaalden ook voor de biertjes. Lekker! Tickets voor deze avond kon je niet kopen, je kon enkel tickets winnen door een concertfoto in te sturen. Hieruit waren zo’n 100 mensen geselecteerd, die ieder een vriend of vriendin mochten meenemen. Wij waren twee van die gelukkigen.

Persoonlijk vind ik dat Kensington een band is waar je geen reviews meer over hoeft te schrijven. Deze band stelt nooit teleur, je kunt zelfs stellen dat ze live nog beter zijn dan op albums. Het viertal heeft een unieke sound, vooral voor Nederlandse begrippen, en ze zijn ons land al een lange tijd geleden ontstegen. De band merkte zelf ook op dat het een tijdje geleden was dat ze voor zo’n ‘select’ publiek stonden.

Piepende gitaren en een perfect aansluitende lichtshow zijn kenmerken van een Kensington show. De band opende met het nummer “Go Down” en speelden ook hits als “Let Go” en het rustigere “Ghosts”.

Het leek alsof het grootste deel van het publiek nog nooit bij een show van Kensington was geweest en ik weet ook niet zeker of ze hier wel thuishoorden, maar dit deed niet af aan het concert. Wederom een geslaagde avond. Dit weekend spelen de heren op Pinkpop en hebben daarna nog een hele hoop festivals op de planning staan. Heb jij ze nog nooit live gezien? Zeker doen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding