Ian Watkins (Lostprophets) in november berecht

Ian Watkins (Lostprophets) in november berecht

Ook de zaak rondom Ian Watkins, bekend van Lostprophets, gaat gewoon door. Watkins werd eind vorig jaar aangeklaagd voor kindermisbruik en sindsdien zit hij vast. Het gerechtshof heeft ervoor gezorgd dat Watkins niet op borgtocht kan vrijkomen. Hij zou onder meer onderdeel zijn geweest van een samenzwering om een éénjarig meisje te verkrachten. Naast deze beschuldigingen zou hij ook een grote collectie kinder- en dierenporno in zijn bezit hebben en verspreid hebben.

Onlangs heeft Watkins, via een videogesprek met de rechtszaal, ontkend dat hij betrokken is geweest bij een verkrachting. Ook de overige 23 beschuldigingen zouden niet waar zijn. Vandaag is bekend gemaakt dat Watkins zich op 25 november persoonlijk in de rechtszaal moet melden om terecht te staan voor alle aanklachten. Check hieronder een quote van Watkins, die vol blijft houden onschuldig te zijn.

“I want to thank my family, friends and all the fans for their continued support throughout this whole ordeal,” he said. “Your support gives me strength. I deny all the allegations against me and I will fight to the end to clear my name”

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding