Yellowcard speelt album akoestisch in de Melkweg

Yellowcard speelt album akoestisch in de Melkweg

Yellowcard zal op dinsdag 19 november het debuutalbum Ocean Avenue akoestisch spelen in de Rabozaal van de Melkweg. Dit maakte het Amsterdamse podium vandaag bekend. Het album verscheen tien jaar geleden en zal op 13 augustus akoestisch uitgebracht worden. Kaarten voor het optreden kosten €20,- exclusief lidmaatschap en zijn vanaf 5 juni verkrijgbaar via deze link. De heren van Like Torches zullen deze avond het voorprogramma verzorgen.

Toen Ocean Avenue tien jaar geleden verscheen, maakte dit album een grote indruk op de poppunk scene en betekende dit de grote doorbraak voor Yellowcard. De band was vernieuwend door de duidelijke aanwezigheid van de viool in de muziek.

Yellowcard wilde iets speciaals doen om het tienjarig bestaan van Ocean Avenue  te vieren. Naast het akoestische album en de tour, heeft de band ook een speciale website gelanceerd. Hierop kunnen fans hun favoriete Yellowcard momenten delen via Instagram of Twitter door gebruik te maken van hashtag #YCMoment. Hieronder kun je een trailer bekijken voor het akoestische album. Enjoy!

Een paar dagen voor het optreden in de Melkweg, op 10 november, zal de band ook te zien zijn op de Vans Warped Tour in het Klokgebouw te Eindhoven.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding