Tim Lambesis (As I Lay Dying) op borgtocht vrij

Tim Lambesis (As I Lay Dying) op borgtocht vrij

Tim Lambesis, frontman van As I Lay Dying, is op borgtocht vrij gekomen. Eerst leek het onwaarschijnlijk dat hij het fikse bedrag zou weten op te hoesten, maar het is hem gelukt. Lambesis heeft drie weken achter de tralies doorgebracht nadat hij gearresteerd werd omdat hij een huurmoordenaar wilde inhuren om zijn vervreemde vrouw te laten vermoorden.

Volgens San Diego’s ABC 10 News, is de zanger gisteren vrij gekomen, maar moet hij wel een zender bij zich dragen zodat zijn locatie op elk tijdstip achterhaald kan worden. Ook mag hij geen contact opnemen met vrouw Meggan en hun drie geadopteerde kinderen.

Op 7 mei werd Lambesis in de boeien geslagen nadat hij een huurmoordenaar wilde inhuren om Meggan te laten vermoorden. Hij gaf deze huurmoordenaar zelfs de codes van het alarm in het huis. Wat hij echter niet wist, is dat deze zogenaamde huurmoordenaar eigenlijk een undercover detective was. Eerder werd Lambesis een borgsom van $3.000.000,- opgelegd, dit werd later tijdens een verhoor  verlaagd naar $2.000.000,-. Tijdens dit zelfde verhoor verklaarde Lambesis’ advocaat dat het gedrag van zijn cliënt te wijten was aan de steroiden die hij gebruikte.

As I Lay Dying heeft alle shows en tours van dit jaar afgezegd, want deze zaak lijkt voorlopig nog niet afgelopen te zijn. Op 26 juni moet Lambesis zich weer melden in de rechtzaal.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding