Meet The Storm en Vera Cruz in Winston Kingdom

Meet The Storm en Vera Cruz in Winston Kingdom

Op vrijdag 24 mei stonden de Rotterdamse heren van Meet The Storm in de Winston te Amsterdam om hier de release van hun nieuwe album To What End… te vieren. Meet The Storm kwam niet alleen maar nam ook 21 Gun Salute, de Franse band Vera Cruz en het Engelse Sworn To Oath mee naar de kleine Amsterdamse club. Wij waren niet op tijd om de optredens van 21 Gun Salute en Sworn To Oath bij te wonen, maar bespreken hieronder de shows van de andere twee bands.

Rond tien uur betraden de heren van Vera Cruz het podium en wat meteen opviel was de intro. Zij gebruikten namelijk een deel van het nummer “Fok Jullie Naaiers” van Die Antwoord. Wat op zich jammer was, was dat de band na het eerste couplet van de intro het nummer niet overnam. Wel knalden zij er een eigen nummer doorheen. De Parijzenaren waren blij dat zij voor de eerste keer in Amsterdam mochten spelen en lieten dit dan ook een aantal keer weten. Er werd door een aantal mensen lekker bewogen en af en toe deden enkele mensen een 2step. De zanger van Vera  Cruz bleef alsmaar vragen naar een circle pit. Dit bracht uiteindelijk een matige pit teweeg. De band speelde een goede set en ging aardig los.

Wanneer het tijd was voor Meet The Storm leek de zaal van Winston Kingdom ineens een stuk voller te staan. De band, die deze avond hun nieuwe album presenteerde, werd warm onthaald en ging vanaf het eerste moment los. Zanger Matt ging regelmatig midden in het publiek staan zingen en ging op een gegeven moment zelfs op de bar staan. Vanaf hier sprong hij het publiek in en crowdsurfde hij een klein rondje door de zaal. Ook ging hij even lekker aan een truss aan het plafond hangen, je leeft maar één keer toch?

De heren maakten er een echt feestje van en waren zeer energiek. Al met al waren speelden de bands erg gepassioneerd en deed het publiek lekker mee. Één ding: Meet The Storm verdient een groter podium.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding