Bassist 3 Doors Down gearresteerd na dodelijk auto ongeluk

Bassist 3 Doors Down gearresteerd na dodelijk auto ongeluk

Todd Harrell, bassist van 3 Doors Down, is in de nacht van 19 op 20 april gearresteerd en beschuldigd van doodslag door een auto ongeluk. De politie van Nashville bracht naar buiten dat Harrell te hard reed, waardoor zijn auto een pick-up truck raakte. De bestuurder van de pick-up truck raakte de macht over het stuur kwijt, waardoor hij een vangrail raakte en een stuk naar beneden viel. Volgens verschillende rapporten had de bestuurder van de pick-up truck geen veiligheidsgordel om en is de man overleden aan de gevolgen van het ongeluk, vlak nadat hij in het ziekenhuis was gearriveerd.

Toen Harrell gearresteerd werd, werd al snel duidelijk dat hij niet nuchter was. Hij vertelde de politie dat hij onder invloed was van drank en ook Xanax en de pijnstiller Lortab had geslikt.

Ook schijnt de politie een plastic zakje in Harrell’s sok te hebben aangetroffen, die gevuld was met meer Xanax pillen, oxycodon en oxymorphone.

De bassist wordt nu dus beschuldigd van doodslag (‘vehicular homicide’) en het meenemen van verboden middelen naar de gevangenis. Er hangt hem momenteel een borgsom van $100.000 boven het hoofd. De overige bandleden van 3 Doors Down hebben een korte statement geplaatst op hun website:

We are deeply saddened by the passing of Paul Howard Shoulders, Jr. Our hearts and prayers go out to his family and friends at this difficult time.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding