We Are The In Crowd en Never Shout Never in de Melkweg

We Are The In Crowd en Never Shout Never in de Melkweg

Op donderdag 18 april stopte de co-headlining tour van We Are The In Crowd en Never Shout Never in de Melkweg te Amsterdam. Hoewel het optreden niet uitverkocht was, stond de Oude Zaal toch aardig vol en het publiek was redelijk enthousiast, dit maakte al een hoop goed.

We Are The In Crowd - Melkweg

Tay Jardine in de Melkweg

Rond half acht betrad de eerste band, We Are The In Crowd, het podium. Zij startten hun set met het nummer “The Worst Thing About Me” en dit liep al snel over in “Kiss Me Again”. Op het begin leek zangeres Taylor Jardine nog een beetje te moeten inkomen, zo leek haar stem niet precies te doen wat zij wilde. Vanaf het vierde nummer kwam dit echter helemaal goed. Haar stem leek iets heser en rauwer dan op het album, dit was zeker een pluspunt. De band speelde onder meer de nummers “You’ve Got It Made” en “On Your Own”, maar ook oudere nummers als “For The Win” en “Both Sides Of The Story” kwamen deze avond aan bod. Wanneer de bandleden erom vroegen, sprong het publiek enthousiast mee met Jardine. Dit was de tweede keer dat de band optrad in de Oude Zaal van de Melkweg, een jaar geleden stond de band hier namelijk met The Summer Set.

We Are The In Crowd - Melkweg

We Are The In Crowd in de Melkweg

Zodra Never Shout Never het podium betreedt is er luid gegil in de zaal. Bij elke zin die frontman Christofer Drew uitspreekt, worden de meisjes die in de zaal staan gek. Zo ook concullega Ian Schram, die luidkeels elk nummer meeschreeuwde en gilde. De band speelde oudere nummers als “What Is Love”, maar ook nummers van het nieuwe album Indigo zoals bijvoorbeeld “Magic”.

Drew maakte tussen de nummers door een praatje met het publiek en vond het ook wel grappig om wat dierengeluiden te produceren. Hoewel de horeca-wet het roken in concertzalen verbiedt, heeft de zanger blijkbaar geen kennis genomen van de huisregels van de Amsterdamse concertzaal. Christofer stak namelijk, net als bij zijn andere shows, een peuk op.

Het optreden was al op tijd afgelopen zodat fans uit bijvoorbeeld Leeuwarden hun laatste trein nog konden halen, al was de verleiding om met We Are The In Crowd buiten te hangen voor sommigen te groot. Binnenkort volgen er meer foto’s, uiteraard ook van Never Shout Never.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding