Deutsche Telekom presenteert een onvergetelijke avond met Depeche Mode

Deutsche Telekom presenteert een onvergetelijke avond met Depeche Mode

Op zondag 24 maart trad Depeche Mode voor de eerste keer ooit in Europa op met nummers van het langverwachte album Delta Machine. Dit exclusieve evenement, in samenwerking met Electronic Beats by Deutsche Telekom, vond plaats in het culturele hart van Vienna, het wereldberoemde MuseumsQuartier. Deze unieke setting met een mix van 18e en 19e eeuwse gebouwen en hedendaagse architectuur van wereldklasse was de perfecte achtergrond voor deze eenmalige gebeurtenis.

Toen de deuren van Hall E om 19:30 openden, haasten 1.500 fans zich naar binnen in de voormalige Winter Riding School om de beste plek veilig te stellen. Binnen een paar minuten was de zaal gevuld met opgewonden Depeche Mode fans uit heel Europa, die gespannen wachtten tot de band het podium op kwam. Tussen de fans stonden ook actrice Jessica Schwarz, HP Baxxter, Markus Kavka en Oostenrijkse productielegendes Kruder & Dorfmeister.

Naast nieuwe nummers van het album ‘Delta Machine’, dat pas op 22 maart gelanceerd werd, speelde de band ook classics zoals ‘Personal Jesus’ en ‘Enjoy the Silence’. Een van de hoogtepunten van de avond was het eerste Europese live optreden van de single ‘Soothe my Soul’, die binnenkort gelanceerd wordt. Toen de show ten einde liep was de onmiskenbare magie en energy van Depeche Mode’s live show nogmaals bevestigd. De toon voor de komende Europese tour, die eind mei van start gaat, is duidelijk gezet. Voor de fans die niet bij deze geweldige eenmalige show aanwezig konden zijn, is het mogelijk om de magie van deze nacht te beleven via deze link.

depechemode(advertorial)

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding