Deez Nuts – Bout It!

Deez Nuts – Bout It!

Bout It! is het derde album van de Australische hardcore formatie Deez Nuts. De band bracht het album op 8 april uit via Century Media Records.

Het album opent met de titeltrack “Bout It!”, een nummer waar de sound van de band goed in terug te vinden is. De hip-hop invloeden heeft Deez Nuts ook niet achterwege gelaten. Het album telt 16 nummers die er snel doorheen knallen. Sommige tracks duren dan ook maar hooguit 20 seconden, maar ook in de langere nummers weet de band energie vast te houden.

Tekstueel gezien heeft de band zich wederom niet ingehouden. De band zingt wat ze willen en er wordt niets gecensureerd. Wederom heeft de band daarom een Parental Advisory logo moeten toevoegen aan de artwork.

“I.D.K.W.Y.T.Y.A.B.I.K.W.D.G.A.F.A.Y.” is ook een prestatie. Probeer zelf maar eens een nummer van vier seconden in elkaar te zetten, best knap!

Beoordeling: 7

Deez Nuts zet met Bout It! dezelfde sound neer als bij voorgaande albums. Vernieuwend is de band dan ook niet bezig, maar ik verwacht dat zij ook niet ‘vernieuwend’ willen zijn. Gewoon lekker muziek maken, daar gaat het bij de Australische band  waarschijnlijk om. Lang leve de lol!

Label: Century Media Records
Releasedatum: 8 april 2013
Verkrijgbaar via: iTunesFree Record Store, Bol.com en Velvet Music

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding