Doe jij al mee aan onze winacties?

Doe jij al mee aan onze winacties?

Momenteel hebben wij een aantal mooie winacties online staan. Zo kun je onder meer tickets winnen voor We Are The In Crowd en Never Shout Never in de Melkweg. Zij treden hier op op 18 april. Het voorprogramma wordt nog bekend gemaakt.

Aan het einde van deze maand vindt het jaarlijks terugkerende festival GROEZROCK plaats in het Belgische Meerhout. Je kunt bij ons twee keer twee combitickets inclusief camping t.w.v. €125,- winnen. Wil jij bands als Bring Me The Horizon en Chelsea Grin graag live zien? Dan moet je zeker meedoen aan onze winactie!

Is het reizen naar Meerhout voor Bring Me The Horizon een beetje te ver? Geen probleem. De heren staan op 9 mei in de Melkweg. Je kunt voor deze show twee keer twee tickets winnen.

We geven niet alleen tickets voor optredens weg; je kunt bij DutchScene ook het self-titled album van Escape The Fate winnen!

Funeral For A Friend zal op 14 april Dynamo, Eindhoven onveilig gaan maken met The Tidal Sleep en Colors Dead Blead. Dit is een concert die je absoluut niet mag missen en het mooie is dan ook dat DutchScene 2×2 vrijkaarten mag weggeven van onze vrienden bij het Eindhovense poppodium.

Last but certainly not least: wij geven twee setjes van twee vrijkaarten weg voor het inmiddels uitverkochte optreden van Sleeping With Sirens in de Melkweg. Klik hier om te kijken hoe je kans maakt.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, winacties, interview en reviews? Volg ons dan op Twitter, Facebook en/of Google Plus!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding