Austin Carlile (Of Mice & Men) gearresteerd

Austin Carlile (Of Mice & Men) gearresteerd

UPDATE: Op de site van de sherriff van Wood County is te vinden dat Carlile inderdaad gearresteerd is. Als je via deze link naar 3/30/2013 navigeert staat Austin Carlile met foto tussen de lijst met arrestaties. Ook Lionel Robinson is hier te vinden.

1705

UPDATE: Nieuwssite PropertyOfZack meldt dat dit geen 1 april grap is.

Vandaag is het 1 april en hoewel dit zomaar een ontzettend flauwe grap zou kunnen zijn, melden meerdere nieuwssites dat Of Mice & Men frontman Austin Carlile is gearresteerd. Hij zou na één van zijn shows betrokken zijn geraakt bij een gevecht en vervolgens zijn opgepakt. Ook drumtech Loniel Robinson II zou opgepakt zijn. Er zijn twee shows van Of Mice & Men afgezegd wegens ‘onvoorziene omstandigheden’. Ook heeft Austin Carlile al het hele weekend niets op Twitter gezet.

Een andere reden voor de gecancelde shows zou echter kunnen zijn dat de bandleden naar de begrafenis van één van hun fans zijn. Het jonge meisje Katelyn Norman is onlangs helaas overleden en dit is de band erg zwaar gevallen, zo lieten zij meerdere malen op hun Twitter weten.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding