Toetsenist stapt uit Only Seven Left

Toetsenist stapt uit Only Seven Left

Vandaag heeft Only Seven Left bekend gemaakt dat Roderick Knijnenburg niet langer de toetsenist van de band is. Na zeven jaar deel uitgemaakt te hebben van de pianorockband vindt de toetsenist het tijd om zich te gaan focussen op zijn werk buiten de band. Ondertussen is de rest van de band druk bezig met nieuwe nummers en in een video update is daar al een stukje van te horen. Een statement van Roderick is hieronder te lezen.

Lieve allemaal,

Droevig nieuws. Na lang wikken en wegen heb ik de allermoeilijkste keuze óóit gemaakt: ik stop – met pijn in het hart – met Only Seven Left.

Na zeven (hoe kan het ook anders) jaar van mooie avonturen is het in mijn ogen tijd voor een nieuw avontuur. Zoals sommigen van jullie weten, heb ik naast de muziek nog een andere passie: mijn eigen webdesign bedrijf. Beide passies kosten veel tijd en allebei verdienen ze meer dan 100% inzet en focus, maar het is onmogelijk om die volle 100% altijd op beide fronten te kunnen geven. Zo kon ik vanwege mijn werk ook al niet mee naar Indonesië.

Afgelopen weken werd steeds duidelijker dat ik op alle fronten tijd te kort kom en heb ik mezelf gedwongen om een keuze te maken. Aan half werk heeft immers niemand iets.

Helaas komt er geen ‘laatste’ show meer. Dus wil ik jullie hierbij allemaal bedanken voor jullie non-stop support, op welke manier dan ook. Voor alle mooie shows die dankzij jullie elke keer weer een feest waren, voor het kippenvel wanneer jullie uit volle borst meezongen en voor de dagelijkse lieve, leuke en enthousiaste berichtjes. Ik ben blij dat het allemaal op film staat, want het zijn ontelbaar veel mooie herinneringen.

Thanks, Niels en het hele Friendly Fire-team, onze eigen crew <3, Arjan en het EMI-team, Wim, alle familie en vrienden die ons het hele land nareisden, Zora, Miriam & Menno, Rob & Elly, Bart, Wouter, Kawai, Arno & Nienke en ten slotte Bjørgen, Bram, Hinne & Jochem voor de mooie 7 jaar. Heel veel succes met het opnemen van de nieuwe tracks en ik kom zo snel mogelijk kijken hoe jullie het zonder me doen!

<3, Roderick

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding