Vijf android apps die jij op je telefoon moet hebben

Vijf android apps die jij op je telefoon moet hebben

Als je een lijstje wil maken van de top 5 Apps voor Android dan kan iedereen het lijstje wel opdreunen natuurlijk. Facebook, Youtube en NU.nl staan waarschijnlijk hoog genoteerd in dat lijstje. Laten wij eens een ander lijstje maken met een aantal aanraders, wellicht niet onbekend maar ontbreken nog op veel toestellen. In willekeurige volgorde:

RTL XL – De uitzending gemist app van RTL heb je natuurlijk niet voor Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze app heb je om in de trein Voetbal International terug te kijken of om in de kroeg fragmenten van Van der Gijp te laten zien of de bekentenis van Danny Nelissen terug te kijken. Als je echt een uitzending al streamend wil terugkijken heb je wel WiFi nodig, of binnenkort natuurlijk 4G.

Song Pop – Wie weet het meeste van muziek? Daag je vrienden uit of speel tegen volslagen onbekenden de muziekquiz Song Pop. Het heeft wel wat weg van Draw Something: als je nummers goed raadt krijg je gouden munten die je weer in het spel kan gebruiken. Je kan ook nog kiezen uit diverse genres zoals classic rock, love songs en nog veel meer.

Mobile Security – Iedereen heeft zijn pc beveiligd, maar slechts enkelen hebben hun smartphone beveiligd. Mobile Security is één van de betere apps op dit vlak. Als je op een website komt die niet in de haak is dan zorgt deze app voor een sterke firewall en beveiligt het jouw persoonlijke data. Als je toestel gestolen wordt kan je via een sms bericht al je persoonlijke data wissen, de GPS activeren of een sirene laten loeien.

Zynga Poker – De pokergames waren in het begin de meest populaire apps op welk toestel dan ook. Zynga Poker heeft het geperfectioneerd op smartphones en Facebook. Verdiep je in pokerstrategie, want het duurt niet lang voordat je voor echt geld kan gaan spelen. Kan je nog wat bijverdienen ook als op het kleinste kamertje zit.

Virtual Dentist – Ook zo’n fan van de tandarts? Waarschijnlijk niet inderdaad. Nu is het payback time: ga in de schoenen van een tandarts staan en laat de patiënten maar komen. Bind ze vast in de stoel en begin de behandeling. Boren, kiezen trekken, wortelkanaalbehandelingen, leef je uit! Kijk wel uit, er wil nog wel eens iemand in de stoel sterven.

Hopelijk heb je een aantal mooie ideeën opgedaan voor je Android toestel. Van leuk, handig tot noodzakelijk er zat van alles wat in. Je hebt er waarschijnlijk meer aan als een rijtje met Angry Birds, Youtube, Buienradar en 9292.ov.

(artikel in samenwerking met Bart/Twizzworks)

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding