Meet: United We Fall

Meet: United We Fall

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij United We Fall, een Duitse post-hardcore band, in de spotlight.

United We Fall is een band afkomstig uit Aschaffenburg, een stad gelegen in de deelstaat Beieren. De band maakt heerlijke melodische post-hardcore en zal op 1 maart het album PHENOMENON: DELUSION uitbrengen. De band heeft al één EP op haar naam staan die in december 2010 is uitgebracht en kwam in 2012 met twee nieuwe nummers.

Hoewel de eerste EP beter klinkt als de in 2012 uitgebrachte nummers zijn wij ervan overtuigd dat de band dit goed gaat maken op PHENOMENON: DELUSION.

In de Duitse scene  zit de band wel goed op dit moment, zo touren zij van 1 maart tot en met 9 maart door het land van onze oosterburen om hun album te promoten. Tijdens deze album release tour doen zij onder andere Würzburg en Mönchengladbach aan. Al nieuwsgierig geworden? Beluister dan hieronder de demo van het nummer “Grey Matter” en zorg ervoor dat je op 1 maart het album in huis haalt.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding