Defensie organiseert unieke masterclass Leidinggeven

Defensie organiseert unieke masterclass Leidinggeven

Wil jij graag leiding geven? Een manager worden? Na je hbo- of universitaire opleiding kun je natuurlijk op zoek naar een leidinggevende functie in het bedrijfsleven of de publieke sector, maar er is nóg een plek waar je misschien niet direct aan denkt. Defensie. Als je pas afgestudeerd bent kun je namelijk direct instromen in meerdere Officiersopleidingen.

Als leidinggevende bij Defensie heb je een zeer belangrijke taak, namelijk het leidinggeven aan een groep militairen. Je bent onder de meest uiteenlopende omstandigheden verantwoordelijk voor ze. Of je nou kiest voor een functie als F16-piloot, wachtofficier op een fregat of pelotonscommandant bij de infanterie, de functies waarvoor onze toekomstige officieren worden opgeleid zijn zeer divers.

Tijdens je opleiding tot officier zul je merken dat je binnen een korte tijd veel verantwoordelijkheden krijgt over mensen en materiaal. Zo wordt je stevig voorbereid op je toekomstige taken, want die zijn niet mis. Je komt terecht in bijzondere situaties die soms erg complex zijn. Als officier moet je dan ook sterk in je schoenen staan en de juiste beslissingen nemen, hoe lastig dat ook is.

Om je kennis te laten maken met wat leidinggeven in de militaire praktijk nou echt inhoudt, organiseert Defensie een unieke masterclass Leidinggeven. De perfecte manier om erachter te komen of de wereld van Defensie bij jou past en iets voor jou is. Of juist helemaal niet. Als je bang bent voor modder op je nette schoenen en opziet tegen een beetje afzien, dan moet je lekker gaan managen vanuit je bureaustoel. Deelname aan de masterclass is gratis en verplicht je tot niets. Je houdt er minimaal een onvergetelijke ervaring aan over en misschien nog wel een mooie baan!

Schrijf je in via officierbijdefensie.nl. Daar vind je ook alle achtergrondinformatie over de mogelijkheden die je als officier bij Defensie hebt. Durf jij het aan?

(advertorial)

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding