Je moet het maar kunnen: Open dagen Infanterie. Ga jij de uitdaging aan?

Je moet het maar kunnen: Open dagen Infanterie. Ga jij de uitdaging aan?

Avontuur, teamwork en hightech materiaal. Altijd inzetbaar zijn voor vrede en veiligheid. Het vak van een grondsoldaat, in vaktermen een infanterist, is allesbehalve een doorsneebaan. Heb jij geen trek in een 9 to 5 baan, maar wil jij er vol tegenaan gaan? Bedenk dan eens of jij zou passen in de militaire wereld.

Benieuwd of jij in het team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie en ervaar zelf wat het werken bij de Infanterie zo bijzonder maakt! Kan het team op je rekenen? Het werk van een infanterist vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Maar vooral belangrijk is ook dat je een echte teamspeler bent, want alleen samen klaar je de klus. Als infanterist reken je op je apparatuur en op elkaar. Iedereen heeft zijn eigen taak met specialiteit. De één is gespecialiseerd als schutter lange afstand, de ander kan een tank uitschakelen. Weer een ander is verantwoordelijk voor de communicatie of heeft medische kennis in huis. Samen vorm je een hecht team en heb je alles in huis om je opdracht te volbrengen.

Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond: van de jungle rond de evenaar tot de betonnen jungle. Een gebied veiligstellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht, of vanaf zee. Als de vijand zich heeft verschanst in onoverzichtelijk terrein zoals een bos komen de infanteristen in actie. Je verplaatst je dan per rupsvoertuig, helikopter of gewoon te voet. Hoe hightech wil je het hebben> Natuurlijk maak je als infanterist gebruik van de modernste uitrusting. Dat geldt niet alleen voor het vervoer per helikopter of pantservoertuig, maar ook voor je persoonlijke uitrusting, bewapening en bescherming. Je moet namelijk onder alle omstandigheden je werk kunnen doen.

(advertorial)

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding