The Earphone Heads stopt ermee

The Earphone Heads stopt ermee

Na ruim drie jaar te hebben bestaan, hebben de heren van The Earphone Heads helaas besloten uit elkaar te gaan. In deze tijd heeft de band onder meer opgetreden bij 3FM en 3voor12radio, twee EP’s uitgebracht en natuurlijk was het Nijmeegse viertal ook co-headliner van de DutchScene Tour 2012. Frontman Sam Cuppen liet het volgende weten op zijn Facebook pagina:

Dames en heren, jongons en meisjes.

Ik moet helaas melden dat mijn band, The Earphone Heads, waar ik met veel plezier in heb gezeten de laatste paar jaar uit elkaar is gegaan. Ik wil daarom iedereen bedanken die ons heeft gesupport, ons een lift heeft gegeven en onze muziek deelde met anderen. Ik was graag door gegaan met dit project, maar daar dachten de anderen anders over. Zoals jullie weten kan ik niet stilzitten en zal ik ook, als de tijd daarvoor rijp is, met een nieuw muzikaal project komen. Verder hoop ik als jullie een EP van ons hebben, jullie deze toch blijven houden ipv weggooien in de prullenmand. Ik ben erg trots op het werk van mijn band en erg trots op de fans die dit werk als hun eigen beschouwden en daarom zal ik altijd positief terugkijken op het afgeleverde werk.

Dus hierbij, iedereen die ons een warm hart toedroeg en die ons geholpen heeft in de laatste drie jaar, BEDANKT. Het is voor mij een ongelofelijk ritje geweest die ik graag nog een keer wil maken. De muziek is nu van jullie en zal altijd ergens op het internet te vinden zijn. Nog een speciaal bedankje voor Henry, die ons altijd heeft gefilmd en over ons schreef in welke staat we ook waren met de band.

Tot snel,

Sam

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding