Gezocht: #goedverhaal

Gezocht: #goedverhaal

Een beeld zegt meer dan 140 tekens, daarom is Samsung een actie gestart: #goedverhaal. Het idee hierachter is vrij simpel: deel een goed verhaal op Twitter met de hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. Het verhaal mag uit het leven gegrepen zijn, maar je mag er ook jouw fantasie aan toevoegen. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaalt naar unieke foto’s, dit zal gedaan worden door het comedygezelschap Boom Chicago. Zij zullen samen met de fotograaf ter plekke bedenken hoe ze de verhalen kunnen uitbeelden, wat live te volgen is via de livestream.

Het onvermijdelijke resultaat: grappige, opmerkelijke en spraakmakende foto’s die jouw verhaal van 140 tekens goed zullen aanvullen. Iedereen die een verhaal deelt met de hashtag #goedverhaal maakt niet alleen kans op een grappige foto, maar ook op de nieuwe Samsung GALAXY Camera!

Met deze camera kan je dankzij 3G en Wi-Fi foto’s direct vanaf de camera online delen met vrienden op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Kortom, je hebt dezelfde connectiviteit als bij je smartphone, maar met het grote verschil dat je een professionele camera in handen hebt.

Samsung maakt voor deze actie als eerste gebruik van Stipple, een innovatieve communicatietechnologie. Met de Stipple-technologie verwerk je extra informatie als ‘stippen’ in een foto. Deze stippen fungeren als tags en bieden toegang tot bijvoorbeeld achtergrondinformatie, handige links, Twitter-feeds en making-of video’s. Alle foto’s van Boom Chicago die via Twitter worden gedeeld zijn voorzien van deze Stipple-technologie.

Heb jij een #goedverhaal? Stuur ‘m dan snel in via deze link!

(advertorial)

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding