Meet: King The Kid

Meet: King The Kid

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij de Amerikaanse band King The Kid in de spotlight. Het drietal is pas sinds 15 december 2012 bezig en bouwt nu al een snel groeiende internationale fanbase op.

De combinatie van talent, de beste humor en onberispelijke kookkunsten maken de heren van King The Kid ‘The Next Big Thing’. Waar andere bands vaak te lang wachten het uitbrengen van nieuw materiaal, pakte King The Kid dit toch echt anders aan. Zo bracht de bamd op 15 december 2012 hun eerste single “We Are The Ones” uit en kwam vijf dagen later al het debuutalbum Start Something op de markt.

“Daar zit zeker wel een groot label achter” is wat je nu vast denkt. Het antwoord is nee. Er zit geen platenmaatschappij achter. De band heeft het album zelf opgenomen, geproduceerd en uitgebracht. Daar moet je zeker wel iets voor in huis hebben, en dat is ook te horen. Zeer opmerkelijk is ook dat de band pas sinds het najaar van 2012 bezig is.

In de toekomst hoopt King The Kid veel te mogen touren en willen zij hun muziek natuurlijk met de hele wereld delen. Wij zijn er van overtuigd dat de band dit zeker gaat lukken en wij nog veel van ze zullen horen. Natuurlijk houden wij jullie in de toekomst op de hoogte van al het nieuws rondom King The Kid!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding