Best Kept Secret Festival maakt nieuwe namen bekend

Best Kept Secret Festival maakt nieuwe namen bekend

Op 21, 22 en 23 juni vindt op het evenemententerrein van Event Center Beekse Bergen de eerste editie van het Best Kept Secret Festival plaats. Arctic Monkeys en Sigur Rós zijn de eerste headlines die de organisatie bekend maakte. In totaal zullen er meer dan 50 acts op het festival staan waaronder Alt-J (∆), Portishead, No Age, Swim Deep en SKATERS. Kaarten voor het festival zijn al verkrijgbaar en gaan vanaf €49,- over de toonbank.

Vandaag zijn er elf nieuwe namen bekend gemaakt, de organisatie heeft laten weten dat ook  Belle and Sebastian, Modest Mouse, The Maccabees, Efterklang, Swans, Balthazar, Temples, Wave Machines, Thomas Azier, Cashmere Cat en Splashh zullen optreden op het festival.

Ticketinfo:
Een passepartout voor 3 dagen kost €99, dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag resp. €49, €59 en €59. Een campingticket voor 3 nachten kost €19. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten en alle tickets zijn te koop via de website van het festival: BestKeptSecret.nl. Bungalows, chalets en log cabins zijn allemaal uitverkocht, wel zijn er nog weekend-combi tickets verkrijgbaar.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding