Meet: Neverstore

Meet: Neverstore

In de rubriek ‘Meet’ stellen wij wekelijks een opkomende band voor aan jou, de lezer van DutchScene. Deze week zetten wij Neverstore in de spotlight, wederom een Zweedse band. Het drietal is al sinds 2000 actief en heeft al 2 MTV EMA’s in hun broekzakken, maar heeft naar onze mening nog een introductie nodig in Nederland.

Neverstore werd 13 jaar geleden opgericht in Skövde, zo’n 150 kilometer van Gothenburg, en heeft al drie albums uitgebracht. In 2007 en 2008 werd de band door MTV uitgeroepen als beste Zweedse act. De band opende meerdere keren optredens van de Zweedse rockband Backyard Babies en tourde in 2008 door Japan met Sum 41. Ook stonden zij in het voorprogramma van o.a. Good Charlotte.

Afgelopen zomer nam de band hun vierde ‘self-titled’ studioalbum op, dit album zal op 6 februari uitkomen. De eerste single van dit album, “For The Rest Of My Life”, verscheen in december 2012. Gister werd “Do You Miss Me?”, de tweede single van Neverstore, uitgebracht.

Voorlopig heeft de band nog geen Nederlands optreden op hun planning staan, maar laten wij hopen dat Neverstore dit jaar nog Nederland plat zal spelen.

Bekijk hieronder de lyric video voor het nummer “Do You Miss Me?” en vergeet niet het nieuwe album te beluisteren op 6 februari.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding