Billy Talent niet naar België

Billy Talent niet naar België

Een paar dagen geleden was het nog maar de vraag of de Europese tour van Billy Talent door zou gaan. Dit had te maken met een sterfgeval in de familie van één van de bandleden. Inmiddels is bekend dat hun show in de Effenaar op 2 februari wel gewoon door zal gaan. Helaas gaat het optreden van een paar dagen daarvoor in Trix, Antwerpen echter niet door. Hieronder kun je zien welke data de band heeft afgezegd:

Jan. 18 Hard Club – Porto, Portugal
Jan. 19 Sala La Riviera – Madrid, Spain
Jan. 20 Sala Razzmatazz1 – Barcelona, Spain
Jan. 22 Cooperative de mai – Clermont Ferrand, France
Jan. 23 Factory – Milan, Italy
Jan. 24 Halle 28 – Bolzano, Italy
Jan. 26 Trix – Antwerp, Belgium

Of en wanneer deze optredens een keer worden ingehaald is niet duidelijk, de band moet dan ook nog een officiële statement naar buiten brengen.

Win twee vrijkaarten!

DutchScene geeft twee keer twee vrijkaarten weg voor het concert van Billy Talent in de Effenaar. Je kan kans maken op de tickets door deze afbeelding op onze Facebook pagina te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je dus ook geen kans!

Op 21 januari zullen wij een winnaar kiezen. De winnaar krijgt bericht via Facebook, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding