Bring Me The Horizon komt naar Nederland

Bring Me The Horizon komt naar Nederland

De Britse heren van Bring Me The Horizon komen terug naar Nederland! Op 9 mei geeft de band een optreden in The Max, de grootste zaal van de Melkweg te Amsterdam.

Opgericht in het Engelse Sheffield in 2004, is Bring Me The Horizon inmiddels uitgegroeid tot een van de wereld’s meest opvallende nieuwe bands, met een compleet eigen stijl harde muziek die wereldwijd uitverkochte zalen oplevert. Na de doorbraak met ‘Suicide Season’ in 2008, brachten de Britten in 2010 het volwassen album ‘There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret’, waarop de heftige deathcore gecombineerd werd met epische soundscapes en electronica.

Na een jaar lang de gehele wereld over getourd te hebben, zonderde de mannen zich maanden lang af in de Noordengelse countryside om samen met sterproducer Terry Date (Deftones, Pantera, Funeral For A Friend) te werken aan de opvolger. Dit inmiddels vierde album gaat ‘Sempiternal’ heten en wordt de eerste plaat op major label RCA. Het album komt medio april uit en afgelopen week lanceerde de band al de eerste single ‘Shadow Moses’.

Kaartjes voor het concert kosten €17,50 (+ lidmaatschap) en zijn vanaf woensdag 16 januari verkrijgbaar via de website van de Melkweg.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding