Northcote: een festival zonder winstoogmerk

Northcote: een festival zonder winstoogmerk

Northcote is opgericht in 2011 om aan het tekort aan goedkope, maar goede hardcore shows in Nederland een einde te maken. Het idee is vrij simpel; een aantal goede bands, goedkope ticketprijzen en veel harde muziek. Dit jaar zal de tweede editie van dit indoor festival plaatsvinden op 10 maart in Popcentrale te Dordrecht. Het festival wordt ondersteund door non-profit boekingskantoor Crawl Back, wat betekent dat de ticketprijzen zo laag mogelijk gehouden kunnen worden.

Op deze tweede editie van Northcote zullen in totaal veertien nationale en internationale bands optreden, met nationaliteiten variërend van Nederlands tot Amerikaans tot Italiaans. De hele line-up is laatst bekend gemaakt en bestaat uit de volgende internationale bands: Broken Teeth (UK), Survival (UK), Desolated (UK), Get Wise (BE), Redemption Denied (BE), en The Words I Never Said (IT).

Ook staat er genoeg talent van Nederlandse bodem op het festival, namelijk Cornered, All For Nothing, This Routine Is Hell, 21 Gun Salute en Rott ‘n Damned.

Voor meer informatie kun je de officiële site van Northcote festival hier bezoeken.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding