Enter Shikari in januari naar De Oosterpoort Groningen

Enter Shikari in januari naar De Oosterpoort Groningen

Op donderdag 24 januari 2013 zal Enter Shikari met Cancer Bats optreden in de Kleine Zaal van De Oosterpoort in Groningen. De band die snoeiharde post-hardcore maakt met elementen uit elektronische genres bracht begin 2012 het nieuwe album A Flash Flood Of Colour uit en zal in 2013 veel tijd doorbrengen in de studio om aan een nieuw album te werken.

Wil jij de band voor die tijd nog live zien? Zorg er dan voor dat je op 24 januari bij de show in De Oosterpoort Groningen bent. Tickets gaan voor €17,50 over de toonbank en zijn verkrijgbaar via Ticketservice en de site van de zaal. Klik hier voor meer informatie over het optreden.

Win twee vrijkaarten!

DutchScene geeft twee vrijkaarten weg voor het concert van de Britse band. Je kan kans maken op de tickets door deze afbeelding op onze Facebook pagina te delen. Zorg er wel voor dat je de afbeelding openbaar deelt en DutchScene leuk vindt, anders kunnen wij het niet zien en maak je dus ook geen kans!

Op 20 januari zullen wij een winnaar kiezen. De winnaar krijgt bericht via Facebook, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding