Ad: Sony Mobile daagt jong talent uit met de Xperia T

Ad: Sony Mobile daagt jong talent uit met de Xperia T

Sony Mobile heeft jong talent uitgedaagd om met de Sony Xperia T een video op te nemen en deze te plaatsen op hun populaire YouTube channels. Zowel de Cinemates (winnaars YouTube NXT Up) als rapper Darryl en zanger Brace hebben een video in zijn geheel geschoten met deze Sony smartphone.

De Cinemates: Peter de Harder (18) en Kelvin Boerma (16), zijn de bedenkers van – en de acteurs in hun zelf gemaakte YouTube video’s. Al meer dan een jaar uploaden zij bijna elke week video’s op hun YouTube channel. Dit kanaal heeft gemiddeld zo’n 20.000 tot 30.000 views per video. Dit jaar heeft YouTube internationaal hen beloond met de titel YouTube NXT up. Zij worden daarmee gezien als meest getalenteerde YouTube creators in Nederland. Hun droom is om ooit grote Hollywood-films te regisseren en via hun YouTube-kanaal ‘Cinemates’ laten ze hun creatieve talent zien in korte films met veel actie en special effects. Op dit moment hebben ze ruim 2,6 miljoen views en meer dan 30.000 abonnees.

Rapper Darryl (bekend van o.a. de hit “Eeyeeyo”) en zanger Brace, samen onder andere bekend van het programma “Rappers in de sneeuw”, zijn ook de uitdaging aangegaan en hebben de pikante videoclip van hun nieuwe nummer “Komen tegelijk” in zijn geheel opgenomen met de Xperia T van Sony. De video is geregisseerd door Mike Static en ook te bekijken op hun YouTube-kanaal ‘Petjeaf’. Met deze actie laat Sony Mobile zien wat de mogelijkheden zijn met de Xperia T smartphone en dat ieder ander talent ook in staat is om in full HD kwaliteit professionele video’s te maken. De smartphone beschikt over een 13 megapixel, fast capture camera waarmee je 1080p video-opnames kunt maken in HD kwaliteit, wat wil je nog meer! Ben jij al benieuwd? Bekijk hieronder de video’s!

(advertorial)

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding