Donkey Dollars opvolger Xnoizz Flevo Festival

Donkey Dollars opvolger Xnoizz Flevo Festival

Een aantal weken geleden werd bekend dat het Xnoizz Flevo Festival niet meer plaats zal vinden, na het terugtrekken van een aantal organisatoren en sponsoren. Initiatiefnemer Aad Peters en een aantal teamleiders uit de organisatie zijn toen om de tafel gaan zitten om te kijken naar de opzet voor een nieuw festival. Die samenwerking liep op niets uit, door te grote verschillen in visie tussen beide partijen. Aad Peters is toen verder gegaan en maakt nu bekend in 2013 een opvolger voor het festival te organiseren, genaamd Donkey Dollars.

Lees hier onder het persbericht dat Aad Peters een aantal dagen geleden naar buiten bracht.

Amsterdam, 7 december 2012 – Waar het Xnoizz Flevo Festival afgelopen najaar stopte gaat het Donkey Dollars festival verder. Een nieuw concept met een nieuwe naam maar met vertrouwde elementen zoals een gevarieerde muziekprogrammering op verschillende podia, creatieve en interactieve programma’s en      een vertrouwde sfeer met ontmoeting en ontspanning. Wat nieuwe aandacht krijgt is de rol van Bijbelverhalen in alle elementen van het festival.

Aad Peters, initiatiefnemer: “We zijn al enige tijd bezig met de ontwikkeling van een nieuw concept dat het Xnoizz Flevo Festival moet opvolgen. Ik en mijn team geloven in het geven van een podium aan christelijke artiesten, sprekers en theatermakers. Vijfendertig jaar lang is het Xnoizz Flevo Festival dat podium geweest. We gaan ervoor om deze vrijplaats voor jong en oud te behouden en een waardig opvolgend festival neer te zetten met elkaar.”

Op dit moment bouwt Aad Peters met productiebedrijven Vinke Vision en KABOEM Productions aan een solide basis voor het festival. Net zoals in het verleden zullen ook vrijwilligers op het Donkey Dollars festival een eigen plek krijgen. Het festival staat gepland op 15 – 18 augustus 2013. De locatie is op dit moment nog onbekend.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding