Eleventyseven – Regifted

Eleventyseven – Regifted

Eleventyseven is back in the game. De band bracht dit jaar al een album en EP uit en vond dat blijkbaar nog niet genoeg. De band stak namelijk een vijf bekende kerstnummers in een nieuw jasje voor de nieuwe EP die de naam Regifted heeft gekregen.

De EP wordt geopend met het nummer “Oh Come All Ye Faithful”, in Nederland beter bekend als het kerstlied “Komt allen tezamen”, wat door de punkrock invloeden een heerlijk uptempo nummer wordt.

Dat Eleventyseven ook goed is in het coveren van nummers laat de band zeker op deze EP horen. Het trio uit South Carolina covert op Regifted drie christelijke kerstliederen en voert twee commerciële hits, waaronder “Last Christmas” van Wham!, opnieuw uit waar ook veel synthpunk invloeden in te horen zijn.

Beoordeling: 8,5

Dankzij alle leuke synths en andere effecten die de band gebruikt wordt je, zoals gewoonlijk, gegarandeerd vrolijk van de EP en kom je swingend in de kerstsfeer. Misschien had de band nog een eigen kerstlied kunnen schrijven, maar dit eindproduct is ook leuk! In ongeveer 18 minuten krijgen de heren van Eleventyseven jou zeker in de kerststemming en Regifted is dan ook zeker wel de gevraagde €4,95 waard. Wanneer komt er een heel kerstalbum?

Label: Rock Candy Recordings / Sony Music Japan
Releasedatum: 7 november 2012
Verkrijgbaar via: iTunes

Wil jij gratis naar de EP luisteren? Stream Regifted dan via deze link!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding