The Rasmus doet exclusieve akoestische sessie in Melkweg

The Rasmus doet exclusieve akoestische sessie in Melkweg

De Finse rockband The Rasmus verzorgt op zaterdag 1 december een spetterend optreden in de Melkweg. Om de Nederlandse fans te bedanken voor de jarenlange support, gaat de band voor het concert een unieke akoestische sessie met meet & greet doen.

Om aanwezig te mogen zijn bij dit exclusieve event hoef je slechts een paar simpele stappen te ondernemen. Ga naar het Facebook event The Rasmus @ Melkweg Amsterdam. Laat de Melkweg weten waarom jij het verdient om aanwezig te mogen zijn. Deel je comment met al je vrienden door deze te knippen en plakken op je eigen pagina en wie weet ben jij wel een van de 20 gelukkige winnaars.

The Rasmus is bekend van grote hits als ‘In The Shadows’, ‘First Day Of My Life’, ‘Guilty’ en ‘Living In A World Without You’. Het veelzijdige repertoire van de finse band reikt van vrolijke pop tot duistere rock en van zwartgallige gothic tot symfonische metal. De band heeft onlangs het welgewaardeerde album ‘The Rasmus’ uitgebracht, waarvan singles als ‘I’m A Mess’ en ‘Stranger’ afkomstig zijn.

Kan je niet naar het concert toe? Of heb je het nieuwste album van The Rasmus nog niet in huis? DutchScene geeft twee exemplaren weg! Het enige wat je er voor hoeft te doen is ons te vertellen waarom JIJ het album moet winnen, doe dit in een reactie op dit bericht. Winnaars worden op vrijdag 30 november bekend gemaakt.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding