3OH!3 in Tivoli

3OH!3 in Tivoli

Op dit moment tourt het Amerikaanse electropop-duo 3OH!3 door Europa met Lucius Brave. Dit doen zij ter promotie van hun aankomende album Omens. Op zondag 18 november traden zij op in Tivoli Oudegracht waar zij een knallende show gaven waar veel gedanst werd.

Iets na half acht begon Lucius Brave aan zijn DJ-set. Aan het begin van zijn set was de zaal nog aardig leeg, beter gezegd heel erg leeg. Gelukkig kwam hier, terwijl Lucius er een dik feest van maakte, snel verandering in. Tijdens het voorprogramma kwamen er namelijk steeds meer mensen binnen waardoor de zaal uiteindelijk aardig vol stond.

De DJ draaide keiharde beats en o.a. een nummer van Skrillex kwam voorbij. De Amerikaan die over het podium rende, in het publiek stond en uiteindelijk met een groepje fans op het podium danste wist de zaal goed op te warmen en iedereen in de feeststemming te brengen. Als zijn ‘laatste’ nummer is afgelopen kijkt hij nog even naar de zijkant van het podium en vraagt hij of hij nog tijd heeft. ‘Er is nog tijd voor één nummer’, doorfeesten dus!

Als na een tijd wachten de band van 3OH!3 het intro instart wordt er hard gegild in de zaal. Het electropop-duo uit Colorado wist de zaal niet uit te verkopen maar heeft toch een aardige fanbase in de zaal staan. Met nummers als “House Party”, “My First Kiss” en natuurlijk de hit “Starstrukk” op de setlist zorgde 3OH!3 ervoor dat er genoeg meegezongen kon worden.

Als er halverwege de set een fan een cadeau geeft aan Sean Foreman en Nathaniel Motte beloven zij die te openen na het volgende nummer, wat ze ook doen. De heren waren blij met het cadeautje en Sean Foreman was verrast. “Hoe weten jullie dat mijn bijnaam topmodel is?” zei hij verbaast.

Naast nummers van hun laatste album Streets of Gold kwamen er ook nieuwe nummers als “You’re Gonna Love This” en “Young Blood” voorbij  en oudere nummers afkomstig van het eerste album WANT werden in een medley gespeeld.

Als encore speelde 3OH!3 het nummer “Don’t Trust Me” waarna zij nog even vanaf het podium wat handjes schudden en de zaal bedankte.

Al met al was het een geslaagde avond waarbij veel bewogen en meegezongen werd. 3OH!3 is een super act live en wist met de hulp van hun live band een ijzersterke show neer te zetten in Tivoli. Het nieuwe Omens zal op 4 december uitkomen.

Gallerij:

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding