Win 2×2 tickets voor Asking Alexandria

Win 2×2 tickets voor Asking Alexandria

Op 22 januari zal de Britse metalcore sensatie Asking Alexandria terugkeren naar de Melkweg te Amsterdam. Een jaar hiervoor verkochten zij de er de oude zaal uit, maar dit keer komen zij de Max op z’n kop zetten met hun ruige mix van screamo, techno en rock n roll. Momenteel is Asking Alexandria bezig met het afmaken van hun nieuwe album, dat naar eigen zeggen zal klinken als “a musical baby of Mötley Crüe and Slipknot”.

Samen met While She Sleeps, Motionless In White en het Franse Betraying The Martyrs zal Asking Alexandria een toffe show geven. Lees er hier meer over. Hoewel het concert pas in januari plaatsvinden zal, kunnen we je nu al vertellen dat je hier absoluut bij moet zijn. Wij van DutchScene mogen 2×2 tickets voor dit concert weggeven.

Hoe maak jij kans op de tickets?
Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp “Asking Alexandria” (in de mail zelf hoeft niets te staan). De winnaars zullen donderdag 17 januari bekend gemaakt worden. Zij ontvangen dan een mail, houd rond die tijd jouw mail dus goed in de gaten! Let op: één e-mail is uiteraard genoeg. Als je meerdere mails stuurt, vergroot dit jouw kans om te winnen niet.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding