Pillar terug bij elkaar

Pillar terug bij elkaar

Eén van de meest succesvolle christelijke rockbands, Pillar, komt terug. De originele leden van de band hebben besloten om terug bij elkaar te komen en een nieuw album op te nemen. Rob Beckley, Noah Henson, Michael ‘Kalel’ Wittig en Lester Estelle laten via een videoboodschap weten dat ze klaar zijn voor een nieuw avontuur.

Pillar bracht tussen  1998 en 2009 acht albums uit, waarvan Fireproof het meest succesvol was. Het album werd 300.000 keer verkocht en stond hoog in de hitlijsten. Daarnaast won de band meerdere Dove Awards en in 2008 werd de band genomineerd voor een Grammy Award voor ‘Best rock or Gospel Album’, voor het album The Reckoning.

De band zegt dat het nieuwe album vertrouwd zal klinken, maar dat er ook een nieuw geluid op te horen zal zijn. Daarnaast zullen de teksten volwassener zijn en meer diepgang hebben. Een titel voor het nieuwe album is nog niet bekend gemaakt, maar we weten wel dat het in de zomer van 2013 uit zal komen.

Rob Beckley, zanger en gitarist van de band, laat weten dat hij de fans wil bedanken voor de steun die ze de afgelopen jaren hebben gekregen en dat hij er op vertrouwd dat ze de band zullen blijven aanmoedigen tijdens dit nieuwe avontuur.

What made Pillar successful was not the music but the fans. The Underground Army has been in hiatus for a while and now it’s time to re-enlist. One thing we know is that our fans were the driving force behind what we did. We’re really relying on them to support and get the word out about the new record.

Bekijk hieronder de videoboodschap die de band op Youtube plaatste, en de clip van het nummer Bring Me Down. Veel kijkplezier!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding