Review: Deviation – LIGHTS

Review: Deviation – LIGHTS

Na de eerste headline tour van Deviation, ging de band meteen door naar de studio om te werken aan een debuutalbum. Inmiddels hebben zij voor dit aankomende album al een voorproefje uitgebracht, namelijk via hun nieuwe EP “LIGHTS”.

De EP bestaat uit drie nummers. Het eerste nummer heet ¨Get Out¨ en zorgt voor een rustig begin van “LIGHTS”. De zang is duidelijk te verstaan en de instrumenten zorgen voor een catchy deuntje, dit zorgt voor een positieve vibe. De band bereikt hiermee dezelfde poprock te produceren, die je zo op de radio kunt verwachten.

Nummer twee, genaamd ¨Haunted Ghosts¨, sluit goed aan op het eerste nummer. Het tempo ligt gelijk en de teksten zijn duidelijk te verstaan. Dit nummer zal zeker bij concerten goed liggen, omdat het een feestelijk en jong gevoel meebrengt.

Bij het laatste nummer, ¨This City¨, valt het op dat het volume van de instrumenten hoger ligt dan bij de andere nummers. Dit zorgt ervoor dat – vooral het refrein – bij hoger volume de kwaliteit van het nummer iets minder wordt. Als je hier niet teveel aandacht aan besteedt, zal dit niet ten koste gaan van de EP.

Conclusie: De Utrechtse band laat met deze EP zien dat het aankomende album het wachten waard zal zijn! Het genre mag dan niet heel vernieuwend zijn, maar de band draait er goed in mee. Wil jij de EP, samen met een mooi prijzenpakket, winnen? Klik hier en doe mee (de actie loopt t/m 1 oktober)!

Lights - Single - Deviation

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding