fun. is groot voorstander van homohuwelijk

fun. is groot voorstander van homohuwelijk

Dat de heren van fun. een groot voorstander zijn van gelijke rechten voor mensen die homoseksueel zijn, is geen geheim. Zij verkopen bij hun shows zelfs t-shirts met de tekst “It’s all fun. and gay ’til someone loses their rights”. Dit shirt hebben zij gemaakt in samenwerking met de organisatie LGBTQ, wat staat voor Lesbian Gay Bisexual Transgender Questioning. Hiermee willen zij de aandacht vestigen op het feit dat het belangrijk is dat ook homo- en lesbiseksuele mensen zonder problemen moeten kunnen trouwen. Volgens hen moet iedereen gelijke rechten hebben. Dit staat verder los van geslacht of seksualiteit.

Dat de band zich er echt voor inzet, zien we maar weer door onderstaande video. In deze video praten de mannen kort over homohuwelijken en andere politieke zaken voor ijsfabrikant Ben & Jerry’s.

Ook wij van DutchScene vinden het erg belangrijk dat mensen, ongeacht geslacht of seksualiteit, gewoon mogen zijn wie ze zijn of willen zijn. Daarom zijn wij blij dat mensen en bands zoals fun., die een groot bereik hebben, zich inzetten voor een goed doel als deze.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding