Vrouw vier keer gearresteerd op één dag door luisteren naar AC/DC

Vrouw vier keer gearresteerd op één dag door luisteren naar AC/DC

In Amerika is een vrouw vier keer gearresteerd binnen 26 uur. Dit kwam doordat zij (te) hard naar AC/DC aan het luisteren was. Het nummer “Highway To Hell” werd telkens weer opnieuw beluisterd en dit kwam omwonenden de keel uit. Eerst bleef het bij een waarschuwing, maar een uur later werd de politie gewaarschuwd en zij namen de vrouw mee naar het bureau. Zij mocht het bureau echter vrijwel meteen weer verlaten.

Je zou denken dat de vrouw hiervan geleerd had, maar nee, vijf uur later werd zij, om exact dezelfde redenen, opnieuw gearresteerd. Weer werd zij meteen vrijgelaten. Toch ging de vrouw gewoon door en speelde middernacht weer keihard muziek van AC/DC af. Wéér werd zij gearresteerd.

De laatste en vierde keer dat zij gearresteerd was, was niet eens door muziek. Dit keer gooide de vrouw een frituurpan naar haar neefje, die in haar huis was en probeerde persoonlijke bezittingen van de vrouw mee te nemen.

Afgelopen vrijdag werd de vrouw in de bak gegooid, en de rechter had haar aangeraden volgende keer maar muziek door een koptelefoon te luisteren. Dat lijkt mij ook verstandig.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding