Politie geeft opheldering over Ronnie Radke’s arrestatie

Politie geeft opheldering over Ronnie Radke’s arrestatie

Zoals in wij in eerder bericht al lieten weten, is Ronald Joseph Radke, frontman van Falling In Reverse, wel degelijk gearresteerd afgelopen week. Zelf deed hij alsof er niets gebeurd was en zijn fans hypocriet zijn en maar alles geloven wat zij horen, maar er dook tegelijkertijd een document uit de rechtbank op, waarbij Ronnie nog moeilijk te geloven was. Om opheldering te geven, heeft een vertegenwoordiger van de politie van Glendale, Californië, zijn verhaal gedaan in een Amerikaans nieuwsprogramma.

De vertegenwoordiger vertelt hier hoe Radke’s vriendin in mei naar de politie stapte omdat haar vriend haar had mishandeld en haar van haar vrijheid beroofde. De mishandeling vond plaats tijdens een ruzie, die zij hadden omdat Radke’s vriendin hem met een ander meisje had gezien. Toen zij hem daarmee confronteerde, ging Ronnie door het lint. Hij sloopte haar mobiel, trok aan d’r haar en sloeg haar met haar gezicht op de grond. De politie heeft onderzoek gedaan, getuigen ondervraagd en bewijzen verzameld voordat ze Ronald oppakten. Kwam dat even goed uit, heeft ‘ie mooi de Warped Tour kunnen afmaken!

Dinsdag wordt deze zaak behandeld in de rechtbank. Of Radke’s eerdere gevangenisstraf van twee jaar nog invloed zal hebben op de uitspraak van de rechter, is nog niet bekend. Hieronder kun je zelf nog een keer luisteren naar wat de agent te vertelt over Ronnie Radke.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding