één Roamler invite

één Roamler invite

Roamler is een crowdsourcing applicatie voor op je iPhone. Via de applicatie worden opdrachten uitgezet die door Roamlers (leden, red.) worden uitgevoerd. Zo zijn er bijvoorbeeld opdrachten waarbij jij, als Roamler, gaat checken hoe het met de voorraad van wasmiddelen zit bij een supermarkt in jouw buurt. Voer je deze opdracht goed uit, dan staat daar een beloning tegenover. Dit kan een vergoeding zijn in euro’s maar ook in XP (experience points). Ook worden er leuke opdrachten uitgezet als bijvoorbeeld ‘Op de cover’, waar je een albumhoes van een artiest na moest maken (zie hier mijn inzending). Het is echter niet het geval dat iedereen zomaar lid kan worden, hiervoor heb je een invite nodig en die geven wij weg!

Sinds kort heeft de applicatie ook de functie Roamler Direct. Met Roamler Direct kunnen leden zelf een opdracht uitzetten voor mede-roamlers en daar een passende beloning voor uitreiken (quid pro quo; voor wat, hoort wat!) en om dit te vieren mogen wij één invite weggeven!

Hoe kan ik winnen?
Wij zijn benieuwd naar wat voor opdracht jij zelf uit zou zetten voor  Roamlers. Verzin dus een Roamler Direct opdracht. De door jou verzonnen opdracht kan je insturen naar [email protected] met als onderwerp “Roamler”.

Voorbeeld (klik hier voor meer voorbeelden):

Ik zit in de trein naar Leeuwarden, het regent pijpenstelen en natuurlijk heb ik geen paraplu bij me… Ga naar spoor 5 op station Leeuwarden, mijn trein komt om 10uur aan en breng mij een paraplu.

De winnende inzending wordt op 10 augustus bekend gemaakt. Hij/zij zal per e-mail benaderd worden, houd je inbox rond die tijd goed in de gaten (ook je spam-box, het kan zijn dat hij als ‘ongewenst’ gemarkeerd wordt). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Gefeliciteerd Jessica! Jouw inzending “Mijn broer komt vandaag thuis na een wereldreis van 2 jaar. Omdat ik vandaag onverwachts moet werken, kan ik hem niet verwelkomen op Schiphol. Maak een bordje met “Welkom thuis Cas!” erop en doe hem de hartelijke groeten van mij.” heeft gewonnen!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding