Randy Blythe (Lamb of God) toch weer vast

Randy Blythe (Lamb of God) toch weer vast

Ondanks het bericht wat vorige week naar buiten kwam, moeten we mededelen dat de frontman van Lamb of God toch weer in de gevangenis zit. Randy Blythe wordt aangeklaagd voor doodslag en de band gelooft in zijn onschuld, maar hij zit toch weer vast. De band zegt er het volgende over:

Om te beginnen, ontzettend bedankt voor al jullie steun in deze vreselijke situatie. We merken het op en waarderen het zeer.
We houden ons zo veel mogelijk stil omdat de situatie vrijwel dagelijks verandert en we telkens weer andere informatie krijgen. Dingen kunnen in één uur tijd volledig veranderen.
We nemen de tijd om jullie te informeren omdat het al vrij lang geleden is dat deze situatie ontstaan is en hoewel er niks echt duidelijk voor ons is, willen we niemand zonder informatie laten. We gebruiken alle mogelijke middelen om onze broeder te helpen zolang hij nog vastzit in de Tsjechische gevangenis.
In de twee jaar voorafgaand hebben we nooit iets gemerkt wat had kunnen wijzen naar dit incident. Randy is onze broeder en we verzekeren je dat we positief blijven voor hem, we proberen achter de schermen alles te doen wat maar mogelijk is om hem te helpen. Het beste wat we kunnen doen is positief blijven en onze vriend, in wiens onschuld we nog steeds geloven, blijven steunen. We weten dat de waarheid zal winnen en we blijven alles doen om onze vriend te steunen.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding