We The Kings bijna gekidnapped

We The Kings bijna gekidnapped

We The Kings was bijna gekidnapped toen ze in Maleisië waren. Dit gebeurde tijdens de reis van een show terug naar het hotel, zo vertelt frontman Travis Clark:

In Maleisie was er een man die ons van A naar B zou brengen – dat was zijn enige taak. Hij reed met ons van het hotel naar de plek waar we zouden optreden en nam ons daarna weer mee naar de auto en we hadden het gevoel dat we zouden sterven die dag. Ik weet niet wat hij de drie uur van het optreden heeft gedaan, maar hij was werkelijk gek geworden. Hij reed 90 km per uur boven de toegestane snelheid en begon te slingeren. Tegen ons zij hij dat we ons geen zorgen moesten maken, dat het normaal rijgedrag was daar. Bovendien, zei hij, was hij al vijf dagen wakker. Later vertelde hij ons: ‘Tja, er zijn vreemde drugs op deze wereld, hè.’

Hij slingerde nog steeds over de weg en raakte van alles, tot de politie ons op een bepaald moment afsneed. Ze vroegen naar onze paspoorten, maar die lagen in de hotelkamer… De bestuurder van ons busje pakte al het geld wat hij had uit zijn portemonee, wat omgerekend ongeveer 400 euro geweest moet zijn. Hij gaf het aan de politieman, die ons met rust liet. We wisten niet wat ons overkwam: Had hij zojuist de agent omgekocht? Dat was het meest illegale waar we ooit tussen hadden gezeten.

Daarna parkeerde hij het busje en rende snel weg. We waren verbijsterd en liepen terug naar het hotel, waar we niet heel ver vandaan waren. Eenmaal daar kwam onze tourmanager ons tegemoet: ‘Waar zijn jullie zo lang geweest?’ waarop ik antwoordde dat we bijna gekidnapt waren en een klootzak als chauffeur hadden. Hij bleek uiteindelijk niet de echte chaffeur te zijn, hij had gewoon een busje waar ‘We The Kings’ op stond. De politie had uiteindelijk ons leven gered, we waren bijna gekidnapt. Dit is het vreemdste wat ons ooit is overkomen tijdens het touren.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding