Ken jij Kellin Quinn’s (Sleeping With Sirens) kledingmerk al?

Ken jij Kellin Quinn’s (Sleeping With Sirens) kledingmerk al?

Wie Kellin Quinn, zanger van Sleeping With Sirens, volgt op Twitter heeft het vast al vaak genoeg voorbij zien komen; enthousiaste Tweets over zijn kledingmerk Anthem Made. Dit merk is opgericht door Kellin en zijn oude vriend Jason Hanlin. Hun idee hierbij was kleding te ontwerpen die horen bij een bepaalde (alternatieve) lifestyle en die de persoonlijkheid van hun klanten uitstraalt. Hun doel is dat mensen zichzelf durven te zijn. Inmiddels zijn er meer mensen die meewerken en ontwerpen aan het kledingmerk. Samen met wat vrienden staat Kellin Quinn zelf model voor de kledinglijn.

Het merk richt zich op mannen én vrouwen, voor iedereen is er in de webshop dus wel iets te vinden. De kledinglijn die nu op de website te vinden is, ziet eruit als een zomers, maar bescheiden geheel. Het zomerse wordt nog eens benadrukt door de zonnebril en de felle kleurtjes die in de kledingstukken terug te vinden zijn. Hierboven kun je een paar foto’s zien van de collectie, op de site vindt je de gehele kledinglijn terug.

Wat vind jij van de ontwerpen? Ga je gelijk bestellen of ben je er juist niet zo weg van? Laat het ons weten in een reactie!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding