Blood On The Dance Floor licht nieuwe video toe

Blood On The Dance Floor licht nieuwe video toe

Bloof On The Dance Floor heeft 18 juni de clip voor het nummer Rise and Shine online gezet. In deze clip is te zien hoe een middelbare scholier gepest wordt waarna hij een bloedbad aanricht op school. Ook worden er in de clip beelden gebruikt van het nieuws over het bloedbad op Columbine High School. Uiteindelijk blijkt dat het slachtoffer wat uiteindelijk een geweer ter hand neemt alles gedroomd heeft. Al met al is het een vrij heftige clip die nogal voor ophef heeft gezorgd. Daarom heeft de band zelf uitleg gegeven over de clip.

Dahvie Vanity geeft aan dat de clip gebaseerd is op zijn eigen ervaringen op de middelbare school; hij schaamde zich te erg om zijn ouders in te lichten. De band wil door middel van de clip besef verspreiden over hoeveel mensen er gepest worden en wat de gevolgen kunnen zijn als niemand ingrijpt.

De clip is hier te zien. Vind jij de clip té, of is het volgens jou een goede manier om mensen met hun neus op de feiten te drukken? Laat het ons weten  in de reacties!

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding