Never Shout Never: nieuwe nummers en foute frontman

Never Shout Never: nieuwe nummers en foute frontman

Hoewel frontman Christofer Drew tegenwoordig voornamelijk negatief in het nieuws is, is er over zijn band Never Shout Never wel leuk nieuws. Tijdens een live stream hebben zij een paar nieuwe nummers akoestisch gespeeld, maar ook kwamen er een paar oude langs. Hieronder kun je een fragment van de stream bekijken. Enjoy!

Terug naar Christofer Drew. Meneer heeft, zoals eerder deze week bekend werd, afgelopen weekend een dagje doorgebracht in de cel. Hij was namelijk opgepakt met wiet. Lang hoefde hij echter niet te zitten, dezelfde avond nog sliep hij gewoon weer in zijn eigen bed, zo liet hij op Twitter weten. Het lijkt al eeuwen geleden dat Drew in eigen persoon zijn fans  vertelde dat zij geen drugs moeten gebruiken omdat dat slecht is.

 

Ook had Never Shout Never onlangs een interview met Bryan Stars, die een eigen show heeft waarin hij verschillende alternatieve bands en artiesten interviewt. Erg respectvol was frontman Christofer niet, de vragen die interviewer Stars stelde werden meerdere malen bestempeld als “bullshit”. Gesmeerd liep het interview vanaf het begin al niet, maar vanaf 35:00 wordt Drew enigszins gemeen. Bryan’s show wordt één grote grap genoemd, wat natuurlijk ontzettend lullig is om te horen als interviewer die hard werkt. Op een gegeven moment liep de band zelfs weg, en lieten zij een sprakeloze interviewer achter. In het volgende fragment van de video zie je een huilende Bryan Stars, die vertelt dat hij zeven uur heeft gereden voor dit interview en ook nog eens zo behandeld werd. Het is waar dat niet alle vragen enkel met de muziek te maken hadden, waar vooral Christofer zich aan ergerde, maar twee jaar eerder is hij ook door Bryan geïnterviewd en scheen alles prima te verlopen. Hieronder kun je de drie kwartier durende video van het interview bekijken. Wat vind jij? Ben jij het eens met Christofer Drew of voel je mee met Bryan Stars? Laat het in een reactie weten.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding