Hit The Lights beroofd in Manchester

Hit The Lights beroofd in Manchester

Als het zo door gaat slaat binnenkort elke artiest Manchester over; na The Menzingers, en waarschijnlijk vele anderen, zijn ook de heren van Hit The Lights beroofd in de Britse stad.

De band moest hun Mercedes Sprinter bus een eindje van de concertzaal Moho, waar zij speelden, af parkeren omdat er geen parkeerplaats in de buurt van de zaal was. Toen de band even naar de bus ging tussen de sound- en linecheck troffen zij de bus zonder voorruit aan. O.a. een iPhone, iPod, iPad oplader, een MacBook en kledingstukken zijn meegenomen door de, nog onbekende, dader.

De band heeft in een statement laten weten dat zij het zeer jammer vinden dat dit gebeurd is, maar ze hun fans in Manchester nog altijd even aardig vinden. Ook hebben zij laten weten dat op de MacBook demo’s staan die nog nooit uit zijn gebracht er staat  zelfs een heel album op waar Kevin het afgelopen jaar aan heeft gewerkt.

Banquet Records heeft ondertussen een pagina op hun site gezet waar er geld gedoneerd kan worden aan Hit The Lights. Het geld zal op 2 juni in Kingston aan de band gegeven worden. Ook kan je natuurlijk een shirtje kopen of één van de cd’s om te helpen.

Heb jij de gouden tip naar de dader? Dan mag je jouw hele leven gratis naar Hit The Lights shows.

Verstuur met WhatsApp

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete bands!

Volg DutchScene op Instagram, X of Facebook!

Sluit inlogvenster
Beveiligde Verbinding Beveiligde verbinding